Certificaten

Certificaten

ABU Certificaat

Wij zijn sinds 2015 aagesloten bij de Algemene Bond voor Uitzendkrachten ABU 2017 Oirlo BV / ABU 2017 4U BV, de grootste brancheorganistatie van uitzend-, payroll- en detacheringsondernemingen in Nederland. De ABU is dé belangenbehartiger van de uitzendondernemingen in Nederland en toetst zijn leden streng op de kwaliteit en naleving van wet- en regelgeving. Als ABU-lid moeten wij namelijk altijd voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden, afdracht van sociale premies, veiligheid op de werkvloer en gedragsregels. Daardoor hebben de opdrachtgevers en onze uitzendkrachten tde garantie dat ze kiezen voor kwaliteit, vakmansschap, zekerheid en financiële betrouwbaarheid. Door periodieke screening is deze kwaliteit continu gewa(arborgd.

SNF Keurmerk

De stichting SNF Oirlo BV/ SNF 4U BV beheert de registers van ondernemingen die aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten voldoen en onderhoudt de normen. Organisaties die huisvesting voor arbeidsmigranten aanbieden, kunnen een certificaat van de Stichting Normering Flexwonen behalen. Hiervoor dienen zij te voldoen aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten. Huisvestingslocaties van de organisaties die zich aanmelden bij de SNF worden jaarlijks gecontorleerd. Voldoet de huisvesting niet en worden zaken niet snel hersteld, dan wordt de aanbieder van huisvesting uit het registen van SNF geschreven. Organisaties die huisvesting voor arbeidsmigranten aanbieden, maar deze niet zelf in beheer hebben, maar inkopen bij SNF geregistreerde ondernemingen, kunnen zich jaarlijks laten controleren en wordt dan geconstateerd dat niet alle gebruikte huisvesting van SNF-geregistreerd ondernemingen is betrokken, dan wordt de organisatie ook uit het register geschreven. Doel is om de partijen die te maken hebben met de huisvesting van arbeidsmigranten - gemeenten, wergevers, werknemers, buurtbewoners - de zekerheid te geven dat de huisvesting van arbeidsmigranten op orde is.

Verklaring betalingsgedrag Belastingdienst

Iedere drie maanden ontvangen we een bewijs van goed Betalingsgedrag Oirlo B.V. / Betalingsgedrag 4U B.V. van de Belastingdienst. We bieden u, als werkgever, de mogelijkheid om deelbedragen op de g-rekening te storten die voor belastingen en sociale lasten bestemd zijn. Op deze manier heeft u de zekerheid dat we aan al onze verplichtingen voldoen. Bovendien voorkomt u nare verrassingen achteraf zoals naheffingen in het kader van de Wet Keten Aansprakelijkheid.

VCU Certificaat

VCU staat voor "Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties". Uitzendbureau`s met een VCU certificaat voldoen in de praktijk aan belangrijke Arbowet- en regelgeving en worden periodiek onafhankelijk getoetst. VCU certificering verhoogt het veiligheidsbewustzijn van medewerkers en leidt tot een afname van het verzuinpercentage en het aantal ongevallen. U kunt er dus op vertrouwen dat wij op het gebied van veiligheid, gezondheid en millieu alles in het werk stellen een optimale werksituatie te creëren voor onze medewerkers en dus ook voor u als klant.

NEN 4400-1 norm

Deze certificering is ontwikkeld door stichting VRO, Inschrijving ‘Bijzonder Register'. De stichting VRO is de controlerende instantie van diverse certificaten en keurmerken, waaronder SNA Oirlo BV/ SNA 4U BV. Zonder inschrijving in het register is het onmogelijk een certificaat of keurmerk te halen. Ondernemingen die voldoen aan een divers aantal voorwaarden, ontvangen een certificaat en worden geregistreerd in het ‘Register Normering Arbeid’.

Informatieboekje SEP Peeters

Bent u op zoek naar een overzicht van al onze certificaten en algemene leveringsvoorwaarden? Klik dan hier voor ons volledige informatieboekje.

Onze klanten
Recente vacatures
Vacatures
inNoord-Brabant, Limburg en Zuid-Gelderland
inOost - Brabant en Limburg
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
Onze werkwijze

Onze werkwijze is zeer transparant. We stellen samen met u uw behoefte vast en gaan vervolgens op zoek naar de beste kandidaten. We werken vanuit verschillende vestigingen in zowel Nederland als Polen. Vanuit deze vestigingen kunnen wij u op maat de beste kwaliteit leveren. Wij motiveren u en de werknemer door volledige ontzorging. Benieuwd naar onze werkwijze? Klik dan hieronder voor meer informatie. 
Lees verder »

Referenties

Afspraak is afspraak, iets waar we grote waarde aan hechten. We zijn een betrouwbare partner met jarenlange ervaring. Bent u benieuwd wat onze bestaande klanten zeggen over onze dienstverlening?

Maak job search agent
Zoeken
Selecteer hieronder één of meerdere van de criteria of voer een trefwoord in. Wanneer je niets invult zullen alle vacatures worden getoond. Wanneer je tijdens het klikken de CTRL- toets ingedrukt houdt, kun je meerdere criteria selecteren.