Over ons

Over ons

SEP Peeters is een betrouwbare partner op het gebied van arbeidsbemiddeling. Theo Peeters richtte het bedrijf in 1997 op. Wij brengen werkgevers en werknemers bij elkaar. Zowel voor opgeleide vakkrachten als voor ongeschoolde werknemers kunt u bij ons terecht. Wij bemiddelen kandidaten in o.a. de bouw en de metaaltechniek, denk aan constructiebankwerkers, lassers, houtbewerkers, maar ook bouwvakhelpers. Ook voor werknemers voor bijvoorbeeld productiewerk, in- en ompak werk, fysiek zwaarder werk en/of werk op onregelmatige tijden kunt u bij ons terecht.

SEP Peeters heeft vier vestigingen, verspreid over Nederland en Polen. Ons hoofdkantoor vindt u in Oirlo (Limburg).

Ideale partner in arbeidsbemiddeling

Wij kennen de markt als geen ander. De arbeidsmarkt ontwikkelt zich continu. Goed en loyaal personeel is vaak lastig te vinden. Dit is juist onze specialiteit! Wij zijn in staat om voor onze opdrachtgevers de juiste, gemotiveerde medewerkers te vinden.

Aandacht voor u

Dagelijks bemiddelen we honderden toppers van uitzendkrachten. We hechten een groot belang aan de tevredenheid van onze opdrachtgevers, maar ook aan de tevredenheid van onze arbeidskrachten. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. We komen bij u langs om kennis te maken, om uitgebreid te luisteren naar uw wensen, en om de mogelijkheden te bespreken die wij u te bieden hebben. Zo vinden we de mensen die uw behoefte kunnen invullen. 

Kennis en ervaring

Onze enthousiaste medewerkers gaan graag voor u aan de slag! Zij hebben ruime ervaring en brede kennis om u te helpen aan de juiste (vak)kracht(en). We zijn actief in diverse branches zoals de agrisector, industrie, logistiek, metaal, automotive en de bouw.

Certificaten

Wij zijn in het bezit van de volgende certificaten:

  • ABU Certificaat
  • SNF Keurmerk
  • Verklaring betalingsgedrag Belastingdienst
  • VCU Certificaat
  • NEN 4400-1 norm

Klik hier voor meer informatie en om onze certificaten in te zien.

Onze klanten
Recente vacatures
Vacatures
inNoord-Brabant, Limburg en Zuid-Gelderland
inOost - Brabant en Limburg
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
Onze werkwijze

Onze werkwijze is zeer transparant. We stellen samen met u uw behoefte vast en gaan vervolgens op zoek naar de beste kandidaten. We werken vanuit verschillende vestigingen in zowel Nederland als Polen. Vanuit deze vestigingen kunnen wij u op maat de beste kwaliteit leveren. Wij motiveren u en de werknemer door volledige ontzorging. Benieuwd naar onze werkwijze? Klik dan hieronder voor meer informatie. 
Lees verder ยป

Referenties

Afspraak is afspraak, iets waar we grote waarde aan hechten. We zijn een betrouwbare partner met jarenlange ervaring. Bent u benieuwd wat onze bestaande klanten zeggen over onze dienstverlening?

Maak job search agent
Zoeken
Selecteer hieronder één of meerdere van de criteria of voer een trefwoord in. Wanneer je niets invult zullen alle vacatures worden getoond. Wanneer je tijdens het klikken de CTRL- toets ingedrukt houdt, kun je meerdere criteria selecteren.