Werkwijze

Werkwijze

Intake werkgever

U bent op zoek naar een uitzendkracht. Wellicht om een piekperiode op te vangen. Of bijvoorbeeld permanent, omdat voor uw activiteiten goed en loyaal personeel lastig te vinden is. Samen met u stellen we vast wat uw wensen zijn en waar uw organisatie behoefte aan heeft. Vervolgens gaan wij via een zorgvuldige selectie op zoek naar de passende kandidaat.

Wij werven & selecteren arbeidskrachten

Op onze vier vestigingen werken ervaren mensen die beschikken over kennis en ervaring in zowel de Nederlandse als de Poolse arbeidsmarkt. Zij starten een gericht werving- en selectietraject. Dat is altijd een kwestie van maatwerk, want elk bedrijf is tenslotte anders. Daarom maken onze mensen de match tussen enerzijds iemands ervaring, kwalificaties en motivatie en anderzijds uw bedrijfscultuur en wensen. Zo vinden ze vakkrachten die passen bij uw bedrijf.

Wij motiveren door te ontzorgen

Voor iedere werknemer regelen wij alles. Komen ze oorspronkelijk uit het buitenland, dan verzorgen wij het vervoer, verblijf, beloning, verzekering en correcte afdracht van premies en belastingen. We beschikken over alle certificaten waaruit blijkt dat we goed voor onze arbeidskrachten zorgen. En doordat wij hen ontzorgen, zijn zij nóg gemotiveerder om voor u aan de slag te gaan. Kiest u voor een Nederlandse vakkracht, dan zoeken wij in eerste instantie altijd iemand die binnen redelijke afstand woont van uw bedrijf.

Afspraak is afspraak

Afspraak is afspraak, iets waar we grote waarde aan hechten. We zijn een betrouwbare partner met jarenlange ervaring. Bij ons bent u verzekerd van goed, gemotiveerd, flexibel en vakkundig personeel.
Onze klanten
Recente vacatures
Vacatures
inNoord-Brabant, Limburg en Zuid-Gelderland
inOost - Brabant en Limburg
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
Onze werkwijze

Onze werkwijze is zeer transparant. We stellen samen met u uw behoefte vast en gaan vervolgens op zoek naar de beste kandidaten. We werken vanuit verschillende vestigingen in zowel Nederland als Polen. Vanuit deze vestigingen kunnen wij u op maat de beste kwaliteit leveren. Wij motiveren u en de werknemer door volledige ontzorging. Benieuwd naar onze werkwijze? Klik dan hieronder voor meer informatie. 
Lees verder »

Referenties

Afspraak is afspraak, iets waar we grote waarde aan hechten. We zijn een betrouwbare partner met jarenlange ervaring. Bent u benieuwd wat onze bestaande klanten zeggen over onze dienstverlening?

Maak job search agent
Zoeken
Selecteer hieronder één of meerdere van de criteria of voer een trefwoord in. Wanneer je niets invult zullen alle vacatures worden getoond. Wanneer je tijdens het klikken de CTRL- toets ingedrukt houdt, kun je meerdere criteria selecteren.