Headerafbeelding

Kandidaten

Wij zoeken regelmatig enthousiaste kandidaten voor diverse functies in de bouw- en metaalsector en voor de productie. Ben jij lasser, constructiemedewerker of werk je graag in de productie en zoek je een baan? Dan ben je bij SEP Peeters aan het juiste adres! Solliciteren gaat heel gemakkelijk via je mobiel, Facebook of WhatsApp. Zie je geen vacature die bij je past? Stuur dan een open sollicitatie en wij nemen contact met je op.

Waarom werken bij SEP Peeters

SEP Peeters is een kleine uitzendorganisatie waar betrokkenheid met alle arbeidskrachten hoog in het vaandel staat. Je kunt bij ons altijd terecht voor vragen en geen vraag is ons te gek. Wanneer je aan het functieprofiel voldoet, nodigen wij je uit voor een gesprek en tijdens dat gesprek kijken we samen met jou of de functie bij jouw wensen, competenties en ambitie past. Wanneer je toekomstige opdrachtgever ook akkoord is dan kun je bij ons op detacherings- uitzend- of payrollbasis aan de slag. En gedurende de tijd dat jij voor ons werkt, houden we nauw contact met je. Wij zijn van mening dat wanneer wij betrokken zijn met jou, jij ook gemotiveerder op je werk bent.

Kandidaten uit het buitenland

Kom je uit het buitenland en wil je bij ons werken? Onze medewerkers in Opole selecteren de juiste kandidaten voor de functie en wanneer de arbeidscontracten zijn getekend, kom je naar Nederland. Natuurlijk zorgen wij ook voor jouw woonruimte. Zodra je in Nederland aankomt vangt onze coördinator je op en zorgt ervoor dat alle benodigde formaliteiten worden gedaan. Daarna brengt hij je naar je toekomstige woonruimte. Wij beschikken over diverse woonruimte, allemaal met internet en een aantal Poolse tv-zenders. Wij zorgen zelfs voor je ziektekostenverzekering.

Bij SEP Peeters voel je je thuis

Je zult je bij ons meteen thuis voelen. Wij informeren je over je nieuwe functie, over je salariëring, die onder de cao van de inlener valt en uiteraard ontvang je op tijd je salaris. Wij brengen je naar je werk en aan het eind van de dag brengen we je weer naar je huis of je krijgt de beschikking over één van onze auto´s. Zo ben je altijd op tijd! Onze woonlocaties bevinden zich op fietsafstand van de supermarkt.

Ben jij onze geschikte kandidaat en wil jij ook graag voor SEP Peeters werken? Kijk op onze vacaturepagina of neem contact met ons op!

SEP Peeters Uitzendbureau

Direct contact opnemen

info@seppeeters.nl
© 2021 - SEP Peeters Uitzendbureau
Created by