Headerafbeelding

Detacheren

Bij detachering wordt uw medewerker in dienst genomen bij SEP Peeters. U draag dus geen risico bij ziekteverzuim en ontslag. Voor u wel zo gemakkelijk!

Voordelen detacheren:

  • U kunt werknemers inhuren voor bepaalde tijd, bijvoorbeeld gedurende een project.
  • Kandidaten kiezen bewust voor detachering en zijn dus extra gemotiveerd.
  • U loopt geen financieel risico op het gebied van ziekteverzuim en ontslag.
  • U heeft vooraf inzicht in de investering.

Werkwijze na werving en selectie

Wanneer u een werving- en selectietraject bij ons heeft gestart kunt u uw nieuwe medewerker zelf in dienst nemen, u kunt hem of haar ook bij ons detacheren. De nieuwe medewerker komt dan bij ons in dienst, wij nemen als het ware het werkgeverschap van u over. In dat opzicht lijkt detachering op payrolling waarbij SEP Peeters ook het werkgeverschap van u overneemt. Het verschil is echter dat bij payrolling ú de kandidaat zoekt en bij detachering SEP Peeters via het werving- en selectietraject de kandidaat zoekt.

Op basis van de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden maken wij vooraf een financieel overzicht. Zo staat u nooit voor verrassingen, elke maand hetzelfde bedrag. Voor u wel zo gemakkelijk!

Niets is vervelender dan de rompslomp van een zieke medewerker. Daar komt tegenwoordig heel wat kennis bij kijken om het ziekteverzuim te reduceren en in goede banen te leiden. SEP Peeters neemt al deze zorgen van u over, wij zijn immers de werkgever! Wij houden u, binnen de wettelijke regels, op de hoogte van het herstel van uw medewerker. Is uw medewerker langdurig ziek? Dan kunnen wij ook vervanging regelen.

Detacheren op projectbasis 

Het kan ook zijn dat u tijdelijk extra personeel nodig heeft. Bijvoorbeeld voor een bouwproject, een productiepiek of in geval van zwangerschapsverlof. In deze gevallen is vooraf bekend hoe lang die periode gaat duren en dan is detachering een uitstekend middel om tijdelijk personeel in te zetten. Is het project afgelopen, dan hebt u geen omkijken naar aflopende contracten, transitievergoedingen et cetera….. SEP Peeters neemt dat allemaal van u over.

Wilt u meer weten over detacheren, neem dan contact op met SEP Peeters.

SEP Peeters Uitzendbureau

Direct contact opnemen

info@seppeeters.nl
© 2021 - SEP Peeters Uitzendbureau
Created by