Headerafbeelding

Werkwijze

Persoonlijk contact 

SEP Peeters hecht veel waarde aan tevreden klanten en arbeidskrachten. Onze hele werkwijze is daarop gericht. Dat is ook de reden dat u bij ons een eigen contactpersoon heeft die alles voor u regelt. Wilt u ons inschakelen voor de werving van uw personeel of alleen voor detachering? Wij komen bij u langs op uw locatie. Zo kunnen wij meteen de werkplek zien en toekomstige collega’s ontmoeten. In ons gesprek gaan we kijken wat uw wensen zijn, wat de werkzaamheden zijn en welke competenties daarvoor nodig zijn. Met deze werkwijze zorgen wij ervoor dat we de juiste arbeidskrachten op de juiste plaats kunnen zetten.  En u heeft gemotiveerde medewerkers op de werkvloer.

Werving van arbeidskrachten

Onze ervaren medewerkers op de vestigingen beschikken over veel kennis van de arbeidsmarkt in zowel Nederland als in Polen. Zij gaan voor u op zoek naar de kandidaat die beschikt over de gevraagde opleiding, ervaring en competenties. Uiteraard kijken zij ook of de kandidaat in uw bedrijfscultuur past.

Buitenlandse arbeidskrachten

Komen uw arbeidskrachten uit het buitenland? Wij zorgen voor het vervoer naar Nederland, het verblijf, verzekeringen en uiteraard voor de juiste afdrachten van belastingen en premies. Tevens regelen wij het vervoer van hun verblijfsplaats naar uw bedrijf. Gedurende de tijd dat een buitenlandse arbeidskracht bij uw werkzaam is, hebben wij altijd persoonlijk contact hem of haar. Zij kunnen bij ons altijd terecht voor vragen.

Ontzorgen van onze klanten

Onze werkwijze is er op gericht om u als klant volledig te ontzorgen. Werven en uitzenden zien wij als maatwerk, en is voor iedere klant anders. U kunt gerust aan ons doorgeven wanneer en hoeveel arbeidskrachten u nodig heeft, wij zorgen dat ze er ook zijn.

De arbeidsmarkt in beweging

De arbeidsmarkt ontwikkelt zich continue. Voor u als werkgever kost het vaak teveel tijd én geld om alle ontwikkelingen op de voet te volgen. SEP Peeters is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van de arbeidsmarkt en dat maakt ons een betrouwbare partner om mee zaken te doen. Of er nu een tekort aan arbeidskrachten is of een overschot, wij weten altijd de geschikte mensen voor uw bedrijf te vinden.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op!

SEP Peeters Uitzendbureau

Direct contact opnemen

info@seppeeters.nl
© 2021 - SEP Peeters Uitzendbureau
Created by