Headerafbeelding

Werving en selectie

Nu de economie weer aantrekt en er meer banen beschikbaar zijn wordt het steeds lastiger om de juiste kandidaat voor uw vacature te vinden. Echt goede vakmensen op zowel lager- als middelbaar niveau zijn momenteel moeilijk te vinden. SEP Peeters maakt het voor u gemakkelijk, wij nemen de gehele werving- en selectieprocedure van u over.

Voordelen werving en selectie

  • U maakt gebruik van onze expertise van de arbeidsmarkt
  • U maakt gebruik van ons uitgebreid netwerk
  • U bent minder tijd kwijt met zoeken en screenen van de juiste kandidaten
  • U krijgt de juiste medewerker op de juiste plaats

Werkwijze werving en selectie 

Tijdens onze eerste afspraak leggen wij u onze werkwijze uit. U vertelt ons iets over de cultuur van uw bedrijf, de vacante functie en wat u van de nieuwe medewerker verwacht. Aan de hand daarvan gaan we samen met u de vacature opstellen waarin de bedrijfscultuur een belangrijk aspect is. Natuurlijk komen ook de opleidings- en ervaringseisen aan bod. Tenslotte gaan we uitgebreid in op de mogelijkheden die uw bedrijf biedt aan haar medewerkers. 

Vervolgens gaan wij voor u aan de slag en zetten ons gehele netwerk in om voor u de juiste kandidaat te vinden. Uiteraard komt de vacature op onze website te staan en, indien gewenst, kan deze ook op landelijke vacaturessite worden geplaatst.

Kandidaten kunnen via Facebook, WhatsApp, telefonisch of via mail reageren. Wij selecteren de beste kandidaten en voeren een eerste gesprek met hen. De curricula vitae van de beste kandidaten worden doorgestuurd en samen met u vinden de vervolggesprekken plaats. 

Gedurende de gehele werving en selectie houden wij u op de hoogte van de stand van zaken.

De juiste kandidaat en dan?

Wanneer u de juiste kandidaat via werving en selectie heeft gevonden dan zijn er een aantal mogelijkheden. De kandidaat gaat bij u in dienst en wij kunnen u dan begeleiden met het opstellen van het arbeidscontract. Andere mogelijkheden zijn dat de kandidaat bij ons op de payroll gaat of via ons bij u wordt gedetacheerd.

SEP Peeters Uitzendbureau

Direct contact opnemen

info@seppeeters.nl
© 2021 - SEP Peeters Uitzendbureau
Created by