Over SEP Peeters

Het ontstaan van SEP Peeters

SEP Peeters is in 1997 door Theo Peeters opgericht. Theo had destijds een goedlopend dienstverlenend bedrijf voor de pluimveehouderij , echter regelmatig kwam hij handen te kort.  Dat is de reden dat hij een busje huurde en tijdelijke arbeidskrachten in Polen ophaalde. Van het een kwam het ander. Buren, vrienden en andere bekenden kwamen steeds vaker langs met de vraag of hij ook personeel voor hen kon zoeken. En zo is SEP Peeters ontstaan: een bureau voor arbeidsbemiddeling dat zijn opdrachtgever compleet ontzorgt.

Vestigingen in Nederland en Polen

Inmiddels hebben wij vier vestigingen, de hoofdvestiging in Oirlo en nevenvestigingen in Opole, Racibórz en Olsztyn (PL). Met in totaal twaalf medewerkers op kantoor in Oirlo, acht coördinatoren en 6 medewerkers in Polen ontzorgen wij de klanten op het gebied van arbeidsbemiddeling en personeelsplanning.
Op alle vestigingen zijn onze medewerkers bekend met de huidige arbeidsmarkt. De medewerkers in Opole werven en selecteren de potentiële kandidaten uit Polen en begeleiden hun reis naar Nederland waar ze worden opgevangen en verder worden begeleid door onze Nederlandse medewerkers.

Ideale partner voor arbeidsbemiddeling

SEP Peeters is uw ideale partner op het gebied van arbeidsbemiddeling. Wij zijn gespecialiseerd in het werven van personeel voor onder andere de bouw en metaaltechniek. Denk hierbij aan constructiewerkers, lassers, bouwvakkers en houtbewerkers. Verder kunnen wij arbeidskrachten leveren voor inpak- en ompakwerkzaamheden. Voor onze arbeidskrachten is zwaar fysiek werk en werk op onregelmatige tijden geen enkel probleem. Wij ontzorgen graag onze klanten en gaan daarin zover dat enkele van onze klanten hun hele personele productieplanning aan ons uitbesteden. Wij zorgen er zelfs voor dat de arbeidskrachten op de juiste tijd én op de juiste plaats zijn. Wij brengen ze veelal naar hun werklocatie!

Wilt u meer weten over wat SEP Peeters voor uw organisatie kan betekenen? Klik dan hier voor meer informatie of neem contact met ons op.

SEP Peeters Uitzendbureau

Direct contact opnemen

info@seppeeters.nl
© 2019 - SEP Peeters Uitzendbureau
Created by