Headerafbeelding

Payrolling

Met payrolling staan uw medewerkers bij ons op de loonlijst. Wij nemen als het ware het juridisch werkgeverschap van u over. Daarnaast zorgen wij onder andere voor de verloning, arbeidscontracten en ziekteverzuimbegeleiding. Kortom, u kunt weer gaan ondernemen!

Voordelen payrolling bij SEP Peeters

  • U loopt geen financieel risico
  • U heeft tijd om te ondernemen
  • U heeft geen specialistische HRM kennis nodig
  • U kunt uw medewerkers flexibel inzetten.

Werkwijze payrolling

Werft u graag zelf uw personeel? Maar ziet u op tegen de risico’s van het werkgeverschap, de tijd én de energie die het allemaal kost? Dan is payrolling bij SEP Peeters bij uitstek geschikt voor u. Zodra u de juiste kandidaat heeft gevonden, nemen wij het van u over. Wij zorgen voor het arbeidscontract, de salariëring en voor de juiste afdracht van de belastingen. Wanneer uw medewerker ziek is, zorgen wij voor de ziekte- en herstelmeldingen en voor alle wettelijke verplichtingen op het gebied van verzuimbegeleiding. Ook alle kosten die daarmee samenhangen nemen wij voor onze rekening. Wij nemen niet alleen het juridische werkgeverschap  van u over maar ook alle kosten die daarmee samenhangen. Payrolling bij SEP Peeters is voor u wel zo gemakkelijk.

Zekerheid bij SEP Peeters

Natuurlijk wilt u met een betrouwbaar payrollbedrijf werken. SEP Peeters heeft kwaliteit en zekerheid hoog in het vaandel staan en heeft niet voor niets een aantal certificaten op haar naam staan. Wij zijn aangesloten bij de ABU, voeren het SNF keurmerk, hebben het VCU-certificaat en voldoen aan de NEN 4400-1 norm. Daarnaast ontvangen we iedere drie maanden een verklaring van de Belastingdienst van goed betalingsgedrag. Op onze pagina certificering vindt u meer informatie.

SEP Peeters Uitzendbureau

Direct contact opnemen

info@seppeeters.nl
© 2023 - SEP Peeters Uitzendbureau
Created by